Montering af varmepumpe samt varmepumpe-service

Overvejer du montering af varmepumpe? Hos Klima-Montage ApS har vi stor ekspertise med enhver form for servicering og installation af varmepumpe for private og erhverv. Vi er et autoriseret og certificeret kølefirma i Nørre Aaby og har kunder i blandt andet Middelfart, Kolding, Fredericia, Odense og mange andre steder.

Der er flere og flere, som vælger varmepumper i forbindelse med nybyggeri, energioptimering og udskiftning.​

Vi udfører også gerne de lovpligtige eftersyn af din varmepumpe-installation.

Energi- og miljøvenlig løsning på opvarmning af boligen

Montering af varmepumpe er det rette valg, hvis du ønsker en energi- og miljøvenlig løsning på opvarmning.

Luft-til-luft-varmepumper er en effektiv erstatning af elvarme, og de kan ovenikøbet varme, køle, affugte og ventilere. De er velegnet til sommerhuset, tilbygningen og erhverv. Du kan spare op til 75 procent på din elregning.

Standart montage luft/luft med slanger rør og kabler gennemføring i væg (træ-mursten) Max 3 meter mellem ude og indedel. Tilsluttet til eksisterende stikkontakt m jord Max 4 meter.  3.995,-  kun ved køb af anlæg.   tilkøb over 3m 399,- pr m​

Luft-til-vand-varmepumper kan derimod erstatte olie- og gasfyr, og dermed kan de også levere opvarmet brugs- og radiatorvand.

Montage ca 15.000,- til 22.000,- afhængig af placering mm.

Få et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om varmepumper. Vi kan for eksempel tage en snak om tilskudsmuligheder. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for enten varmepumpe-service eller montering af varmepumpe.

Du kan ringe til os på telefon 27 51 89 22 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@klima-montage.dk.