Klima

Panasonic PACi S-PK2E5B Vægmodel

Panasonic PACi S-PK2E5B er den optimale klimaløsning til vægmontering i kontorer, restauranter, fitnesscentre og computerserverrum, hvor der er behov for effektiv afkøling og opvarmning af større rum med højt til loftet. PACi S-PK2E5B er udstyret med en kraftfuld DC-ventilatormotor, som giver en højere effektivitet, bedre styring af luftstrømsretningen og er med til at reducere driftsstøjniveauet i rummet betydeligt. S-PK2E5B kan anvendes i kombination med én eller flere indendørsenheder multisimultant i samme rum eller område, og det er kun nødvendigt at tilslutte en enkelt PACi Elite eller PACi Standard-udendørsenhed. Modeller fra 3,6 til 10,0 KW Kan kombineres med udendørsenheder til R410A og R32-kølemiddel.

Kontakt os for pris

Panasonic PACi S-PK2E5B Vægmodel

Panasonic PACi S-PT2E5B Loftmodel er den ideelle klimaløsning til erhverv og industri. S-PT2E5B er udstyret med en kraftfuld DC-ventilatormotor, som giver en imponerende luftfordeling og skaber et optimalt indeklima i virksomheden.Modeller fra 3,6 til 14,0 KW Kan kombineres med udendørsenheder til R410A og R32-kølemiddel.

Kontakt os for pris

Panasonic PACi S-50PY2E5A 4-vejs Loftskassette 60×60

Kvalitet, effektivitet og driftssikkerhed. Panasonic PACi S-PY2E5A 4-vejs 60×60 Loftkassette er den ideelle klimaløsning til loftsmontering i erhvervslokaler og industribygninger. Alt afhængigt af kapacitet og behov kan du anvende S-PY2E5A i kombination med én eller flere enheder multisimultant i samme rum eller område og tilslutte indendørsenhederne til blot en enkelt PACi Elite-udendørsenhed. Modeller fra 3,6 til 5,0 KW Kan kombineres med udendørsenheder til R410A og R32-kølemiddel.

Kontakt os for pris

Panasonic PACi S-5PU2E5B 4-vejs Loftskassette 90×90​

Panasonic PACi S-5PU2E5B 4-vejs 90×90 Loftkassette er den ideelle klimaløsning til loftsmontering i erhvervslokaler og industribygninger. Loftkassetten er udviklet i et flot design og har gennemgået strenge kvalitets- og sikkerhedstests for at leve op til de højeste standarder på markedet. Alt afhængigt af kapacitet og behov kan du anvende S-5PU2E5B i kombination med én eller flere enheder multisimultant i samme rum eller område og tilslutte indendørsenhederne til blot en enkelt PACi Elite eller PACi Standard-udendørsenhed. Modeller fra 5,0 til 14,0 KW Kan kombineres med udendørsenheder til R410A og R32-kølemiddel.

Kontakt os for pris

Panasonic PACi S-PF1E5B Kanalbatteri

Panasonic PACi S-PF1E5B Kanalbatteri med højt statisk tryk er den perfekte løsning til fleksibel og skjult klimastyring i kontorer, butikker, værksteder og lagerrum. PACi S-140PF1E5B kan kombineres med udendørsenheder til R410A og R32-kølemiddel for en mere miljøvenlig installation. Modeller fra 3,6 til 25,0 KW

Kontakt os for pris

Panasonic PACi Elite U-PZH2E5 1F

Panasonic PACi Elite U-PZH2E5 er en kraftfuld og energieffektiv 1-faset udendørsenhed til afkøling og opvarmning af lagre, kontorer, serverrum, vinkældre, iskiosker, blomsterbutikker, grønthandlere og lignende detailmiljøer. Med PACi Elite kan du tilslutte forskellige typer af indendørsenheder (kassette, væg, kanal, loft) i samme klimasystem og fordele kapaciteten til flere indendørsenheder. Dette reducerer støjkoncentrationen og medvirker, at samme temperatur kan opnås overalt rummet. Modeller fra 3,6 til 7,1 KW. PACi Elite U-PZH2E5 anvender miljøvenligt R32-kølemidde. 

Kontakt os for pris

Panasonic PACi Standard U-PEY1E8 3

Panasonic PACi Standard U-PEY1E8 er den budgetvenlige klimaløsning til opvarmning og afkøling af kontorer, serverrum, vinkældre, iskiosker, blomsterbutikker, grønthandlere og lignende detailmiljøer. PACi Standard U-PEY1E8 er en 3-faset udendørsenhed til 400V. Med U-PEY1E8 kan du tilslutte forskellige typer af indendørsenheder (kassette, væg, kanal, loft) i samme system og fordele kapaciteten til op til fire indendørsenheder. Dette reducerer støjkoncentrationen og medvirker, at samme temperatur kan opnås i hele rummet. Modeller fra 10,0 til 20,0 KW. Anvender miljøvenligt R32 eller R410A kølemidde.

Kontakt os for pris