​Aircondition-service og reparation

Er det tid til aircondition-service? Hos Klima-Montage ApS har vi stor erfaring med aircondition-service. Vi tilbyder både salg, montering og service af klima- og airconditionanlæg for private og erhverv. Vi udfører også reparationer.

Vi er et autoriseret og certificeret kølefirma, som holder til i Nørre Aaby, men vi har også kunder i blandt andet Middelfart, Fredericia, Odense, Kolding, langeland, vestjyland samt mange andre steder.

Klima- og airconditionanlæg bør vedligeholdes

Et airconditionanlæg køler den luft, der pumpes ud i rummet, men du skal selv styre temperaturen. På et klimaanlæg skal du blot indstille temperaturen, så sikrer anlægget, at temperaturen holdes konstant. Det årlige service omfatter en gennemgang af anlæget og dets sikkerheds udstyr.

Både klima- og airconditionanlæg skal vedligeholdes. Der skal fjernes snavs og blade omkring anlæggets kondensator, og normalt skal der ikke efterfyldes med kølemiddel. Kølemidlet bliver for varmt og olien slides, hvis anlæget mangler kølemiddel.​

Aircondition-service hvor ofte?

Ved normal brug af anlægget skal du mindst have aircondition-service hvert år. Regelmæssige serviceeftersyn sikrer en optimal køle/varme effekt og minimerer slid på anlægget. Vores priser afhænger af behovet for kølemiddel, pollenfilter, sporemiddel og klimakompressorolie.

Kontakt os for at få udført eftersyn nu.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere, eller hvis du allerede nu vil bestille tid. Priser på lovpligtigt eftersyn er excl. evnt kølemiddel. 

Du kan ringe på telefon 27 51 89 22 for at få mere at vide. Du kan også skrive til os på e-mail info@klima-montage.dk.​

Husk !!! lovpligtigt eftersyn af din varmepumpe. Få din varmepumpe efterset så den er klar til at holde dig og dit hus varmt i den kommende vinter 899,- incl moms. Husk Wifi fjernbetjening fra 1195,- incl. moms​

Lovpligtigt årligt service eftersyn på Luft/luft

​Pris kr. 899,-

Lovpligtigt årligt service eftersyn på Luft/vand

Pris kr. 1.099,-​

Følg os på facebook.

Klima-Montage ApS
​v/Hans Hansen

Cvr nr 38578545

EAN-nr. 5797200016386

KMO firma godkendelse 21705178

F-Gas Autorisation II 160404-06905

Kontakt

Hovedvejen 226, 5580 Nr Aaby

Telefon: 27 51 89 22